Ką reikia žinoti norint išsinuomoti automobilį?

Automobilių nuoma Vilniuje yra populiari paslauga visais metų laikais. Šalies sostinėje yra ne vienas automobilių nuomos punktas, tačiau vienas populiariausių tinklalapių, kuriuose įvairūs asmenys nuomoja šią transporto priemonę – autorentalis.lt. Čia galite išsinuomoti automobilius ir mikroautobusus. Įmonė siūlo automobilius su šiuolaikiška komforto įranga Taip pat galite pasirinkti skirtingų gamintojų automobilius jums palankiomis kainomis. Nepamirškite atsižvelgti į nuomos sąlygas, siūlomas kainas, galimas nuobaudas ir mėgaukitės sėkminga kelione. Taigi, ko reikės prieš išsinuomojant mikroautobusus Vilniuje?

  1. Jūsų vairuotojo pažymėjimo prireiks tokiu atveju, jei pats vairuosite transporto priemonę.
  2. Bet kokio kito asmens tapatybę liudijančio dokumento, kuris garantuotų jūsų patikimumą ir nuomos punktui užtikrintų garantiją.
  3. Priklausomai nuo susitarimo, turėsite sumokėti užstatą tam, kad nelaimingo atsitikimo ar, pavyzdžiui, specialiai apgadintos transporto priemonės atveju, būtų kompensuota padaryta žala.
  4. Jeigu automobilį vairuosite pats, būsite atsakingas už jo techninę būklę, švarą ir, prireikus, turėsite papildyti langų skysčio, tepalų. Nepamirškite būti drausmingas ir tvarkingas vairuotojas tam, po to nekiltų bereikalingų problemų.
  5. Sumokėti nuomos mokestį, kuris priklauso nuo automobilio modelio, dydžio, kelionės trukmės ir kitų faktorių.
  6. Susipažinti su transporto priemonės galimu nuvažiuoti atstumu per vieną parą.
  7. Susipažinti su transporto priemonės galimu naudojimu kitose šalyse.

Skaityti straipsnį “Ką reikia žinoti norint išsinuomoti automobilį?” »