Sauso šampūno privalumai

ŠampūnasPastaraisiais metais sausas šampūnas vis labiau populiarėja kaip patogus būdas atgaivinti plaukus jų neplaunant. Tai milteliai arba purškalas, kuriuos galima užtepti ant plaukų šaknų, kad sugertų riebalus ir atgaivintų galvos odą. Nors daugelis žmonių naudoja sausą šampūną kaip būdą pailginti laiką tarp plaukų plovimų, yra daug kitų šio produkto naudojimo privalumų.

Vienas iš pagrindinių sauso šampūno privalumų yra tas, kad jis gali padėti prailginti šukuosenos gyvavimo laiką. Ką tik išplautus plaukus gali būti sunku formuoti, nes jie dažnai būna per daug švarūs ir slidūs. Tačiau po dienos ar dviejų plaukuose pradeda kauptis natūralūs aliejai, todėl su jais lengviau dirbti. Naudodami sausą šampūną galite suteikti plaukams tekstūros ir sukibimo, o tai gali padėti jūsų šukuosenai išlikti nepriekaištingos išvaizdos ilgiau.

Dar vienas sauso šampūno privalumas yra tas, kad jis gali padėti sumažinti plaukų riebalavimąsi. Kai galvos oda gamina per daug riebalų, plaukai gali atrodyti gležni ir riebūs. Naudodami sausą šampūną galite sugerti riebalų perteklių ir atgaivinti galvos odą, todėl plaukai atrodo ir jaučiasi švaresni.

Skaityti straipsnį “Sauso šampūno privalumai” »